torstai 15. marraskuuta 2012

Sarah Kay -aiheinen joulukortti


Etsivä löytää eli löysin vanhan kortin, josta tein uuden kortin:) ja tällä osallistun myös Sarah Kayn ystävien haasteeseen. Kuva on julkaistu korttina 70-luvulla, minkä postimerkki paljasti. Se on vuodelta 1977. Hinta 50 penniä eli noin 8 senttiä. Huomaan, että postimerkit on aika vahvasti mukana näissä tekeleissäni.

Kuvasta pitäisi löytyä kukka, palkki ja teksti.

Who seeks finds. I found an old card, which I made a new card :) The card will attend Sarah Kay´s friends of the challenge. Postcard was published in the 70's, which was reflected in postage stamp in 1977. Price of 50 pence, or about 8 cents. I see that the stamps are deeply involved in my craftings.

The picture should appear in flower, the bar and the text.

3 kommenttia:

 1. Kaunis on korttisi ja Sarah Kay:n korteista huokuu sellainen ihana rauha, siksi nämä ovat niin ihania katsella ja näiden kanssa puuhailla.

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti!
  Kiitos niistä askartelupajan vaihdon ruoka ja juoma korteista, tulivat tänään mutta en nyt just jaksa ja ehdi laittaa niit viel blogiini, tykkään molemmista kovasti mut se silakkamarkkina kortti on kyl suoraan mun sydämeen kun oon saaristosta syntyjäni ja muutenkin tykkään silakasta.
  Mun kortteja joudut odottamaan ens viikkoon kun töissä tuli erikoistapaus ja joudun oleen siellä n. 12 tuntii ja huomen viel ni ehin tekeen ne vast viikonloppuna ja lähtevät sulle sit vast maanantaina mut laitan ykköspostina ja toivon että olisivat sulla jo tiistaina vaikka mulla on kyl huonoi kokemuksii tost priorityst kerranki kesti viikon ja kuorikin oli rikki perille päästyään mutt rtoivotaan että nyt käy parempi tsäkä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minulla on vielä uutuuden viehätystä näissä haasteissa, siksi lähetin nopeasti:).

   Poista