tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kuvavitonen

Voitin, näin, tulin... kuvani kera ja eikun arvaamaan.

19 kommenttia:

 1. Maritan arvaus kooltaan lähempänä.

  VastaaPoista
 2. kullan väriä ja vanhaa puuta hmmmm....tämä on taas niitä mukavan ärsyttäviä kuvia ettei keksi yhtään mitään:) joku...joku..puu rasia?
  tarja.o

  VastaaPoista
 3. Ei ole syömäpuikot, lämmintä alkaa olla, kuten lapsena sanottiin

  VastaaPoista
 4. puulastat rinnakkain kultaisella tarjottimella?

  VastaaPoista
 5. nyt minä tiedän:))) se on shakkipeli rasia!!!
  tarja.o

  VastaaPoista
 6. Salaattiotinten varret. Hei nuohan voisivat olla niitä uusia neliskanttisia neulepuikkoja esim. koivupuusta tai jostain puusta. Ovat kuulemma hyvät käytössä.

  VastaaPoista
 7. PS. tässä vielä Funchis, mulla samanväriset pyöreät koivupuikot. Kivat nekin käytössä.

  VastaaPoista
 8. Onnea Funchis, oikea vastaus. Olin Järvenpään Lentävässä Lapasessa maanantaina, josta ostin neliskanttiset sukkapuikot, ovat kyllä jotain muovia:( Kuvaan laitoin vain kaksi "hämäykseksi". Kudon löyhää, näillä tulee aika tasaista jälkeäkin, kiva kokeilla uutta tällä puikkorintamalla. Bambupuikoilla olen kutonut ja niistä tykkään kovasti. Kortteja voin lähettää palkinnoksi.

  VastaaPoista
 9. No kiva kun osui. Mun miniällä on kaikenlaiset käsityöuutuudet, siitä nuo tunnistin lopulta. Ihan miten itse tykkäät siitä palkkiosta, en minä sitä niin kovasti kaipaa, arvailu on muutenkin kivaa. Tosin korttisi ovat kauniita, että kuis vaan. Voin laittaa uuden arvauskuvan illalla. Vai tahtoisiko joku muu: Maritalla oli just, osa väestä lomalla ?, Tarja O ? Saa laittaa jos ehtii ennen iltaa......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. laita funchis sinä vaan kun ei hannahelena ole vielä kotiutunut lomaltaan:) onnittelut arvauksesta, en olisi tiennyt:))
   tarja.o

   Poista
 10. No tokihan minä kauniita kortteja vastaanotan. Aattelen vaan usein, ettei nämä hauskuudet menisi liian työläiksi järjestää. Kiitosta vaan jo etukäteen. Nyt on uutta kuvaa kehissä, tulehan käymään.

  VastaaPoista
 11. Kiitokset voittokorteista. Sinä osaat taiteilla, hienoja ovat.

  VastaaPoista
 12. Onneksi olkoon, voitit ATC-materiaalia blogini arvonnassa. Laita nimi ja osoite mulle spostiin. ansku60@gmail.com

  VastaaPoista