perjantai 28. kesäkuuta 2013

Samoksen satoa

Matkalla (12.-19.6.2013) alkoi kertyä jo heti ensimmäisenä päivänä lippusta ja lappusta, joten keksin, että voisin käyttää näitä kortteihin. Niin ja voisinkin tehdä kortteja samantien.
 Jo toisena päivänä Pythagorionissa kävellessämme poikkesin kirjakauppaan ostamaan liimapuikon. Kyselin myös pahvia, ei ollut, kyselivät ihmeissään, että mihin tarvitset, kerroin ja olivat vielä enemmän ihmeissään. No onneksi ruokakaupan ulkopuolelta löytyi jäätelötuuttipakkauksen kotelo. Siitä ohimennen vähän vilkuillessani sivusilmin repäisin pari pahvisuikaletta mukaani. 
Päivän retkien jälkeen ennen illallista oli mukava askarrella hetki ulkosalla, saksia ei ollut eli repimällähän se sujui. Tässä Saldo Samokselta ihan semmoisenaan.Talviturkin heitto Kokkarissa
(

Saari Samoksen

Vuoristökyliä

Rannalla

Hiekkaa

5 kommenttia:

 1. WAUTSI WAU! Nämä kortit ovat varmasti tuhatkertaa mieleenpainuvimmat muistot matkasta kuin mitkään ostetut tai valokuvat ja ilman saksia repimällä tehdyt. Et usko miten mieltäni lämmittäviä nää kortit on ja vielä tuo pahvin kaappaus, vitsit että tykkään näistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, koska jo näitä skannatessani, muistin retkiltä asioita, joita en muuten muistanut.

   Poista
 2. Kuva kokoelma matkamuistoksi ! Hiekkaa on mun suosikkini, koska Kreikan rantalomilla käytyä on jopa matkalaukun pohjalla yleensä sitä rantahiekkaa. Ja kyllä, lomilla kannattaa kerätä kaikki paperisilput talteen, alkaen kuppiloiden kahvisokeripusseista yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa hiekkakortissa onkin sokeripussi, tuo honeypie-huulet

   Poista
 3. UPea korttisarja matkamuistona, pidän tuosta Hiekkaa-kortista erityisesti. Sininen taivas ja valkoiseksi kalkitut talot on niin upea yhdistelmä, että ihan huikaisee silmiä.

  VastaaPoista